ATLAS Conferentie en lectorale rede over stedelijk toerisme 02 jun '21 - 04 jun '21

ATLAS Conferentie en lectorale rede over stedelijk toerisme

Begin juni vinden er in Rotterdam verschillende (online) bijeenkomsten over stedelijk toerisme plaats.

Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni delen experts hun visie over stedelijke toerisme na COVID-19 tijdens een conferentie van internationaal toerismenetwerk ATLAS. Deze Association for Tourism and Leisure Education and Research organiseert onder andere bijeenkomsten over onderwijs en onderzoek op het gebied van toerisme en vrije tijd.

Op woensdag 2 juni filosofeert Ko Koens, Lector New Urban Tourism van Hogeschool Inholland, over zijn lectorale rede over de toekomst van toerisme.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het nog niet bekend in welke vorm de evenementen doorgaan. Als fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, zal het programma online verschijnen, of deels online en deels fysiek met minder publiek. Houd deze pagina in de gaten voor de actuele informatie.

  • Event tijdens COVID-19.
  • Concert Sinfonia tijdens COVID-19.

18 februari 2021