Video Creative Future labs

Video Creative Future labs

Het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam valt binnen Hogeschool Inholland onder het domein Creative Business. Binnen dit domein zijn er naast het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam op dit moment nog vier andere living labs waar studenten, werkveldpartners, onderzoekers en docenten in multidisciplinaire teams werken aan diverse vraagstukken. Een Lab is een leergemeenschap waar onderwijs, onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten. Labs worden georganiseerd rond een relevant thema en de onderwijsaanpak is gebaseerd op authentiek leiderschap, design-gedreven onderzoek en zelfgestuurd leren

In onderstaande video vertellen onder andere studenten en leercoaches wat werken in een lab zo bijzonder maakt. Deze video is gemaakt door internationale studenten Peter Husár en Donatas Budrikis. Benieuwd naar de andere living labs? Bezoek dan eens hun websites:

  1. Citylab Haarlem
  2. Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam
  3. SLUISlab Amsterdam
  4. IMI Lab

28 oktober 2021