Inholland op de kaart

Inholland op de kaart

New Urban Tourism LAB Amsterdam & Rotterdam bundelen hun krachten op het European City Marketing Congres in Hamburg (30 maart t/m 1 april).

Vanuit het LAB Amsterdam wordt het Codesign CANVAS model geïntroduceerd van (o.a.) Wina Smeenk. Als casus wordt het project van LAB Rotterdam & Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland ingebracht over Immaterieel Erfgoed & Toerisme in de West-Kruiskade Rotterdam.

Deelnemers aan het congres kunnen zich aanmelden voor de interactieve sessie waarin zij zelf het Codesign CANVAS gaan invullen onder leiding van Claudia Mayer (LAB Amsterdam), Ko Koens (lector New Urban Tourism),  Charlotte Beukers en Wendy Raaphorst (onderzoeksdocenten).

In deze sessie worden zij geïnspireerd om in hun eigen werkomgeving dit Codesign Canvas te gaan integreren om in het complexe stakeholder speelveld  op hun bestemming het onzichtbare zichtbaar te maken.

31 maart 2022