Grand opening

Grand opening

Dit voorjaar opent het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam haar deuren voor het grotere publiek in Hart van Zuid, Rotterdam. De Open Dag zal plaatsvinden op woensdag 25 mei 2022 van 13:00 tot 17:00 en belooft een spetterende dag te worden.

Het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam is een stadslab gevestigd nabij winkelcentrum Zuidplein. Samen met verschillende organisaties en studenten onderzoeken wij hoe toerisme en vrijetijdsbesteding een positieve bijdrage kunnen leveren aan Zuidplein. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je in contact komen met de Urban Leisure & Tourism Lab studenten, (mede) buurtbewoners en de andere ondernemers in het verzamelgebouw. Verder is er een DJ aanwezig die zal zorgen voor een gezellige sfeer, hiernaast kunnen de bezoekers andere leuke activiteiten ondernemen die in het teken staan van informeren en connecten.

Na dit evenement ben je helemaal op de hoogte van wat er zich in het oude ABN-Amro gebouw op Zuidplein afspeelt. Ook na de opening hopen wij jullie te verwelkomen in het lab en in het pand om actief bij te dragen aan alle ontwikkelingen die zich in de wijken rondom

Wij nodigen jullie graag allemaal uit voor deze gezellige en informatieve dag!

Adresgegevens:

Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam

Zuidplein 54

3083 CW Rotterdam

13 april 2022