Back to Work borrel van Rotterdam Partners

Back to Work borrel van Rotterdam Partners

Op donderdag 31 augustus vond de Back to Work borrel van Rotterdam Partners plaats in het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam. Dit was de eerste keer dat een evenement van een partner plaatsvond in het lab.

Voorafgaand aan de borrel namen Donagh Horgan en Iris Kerst geïnteresseerden deelnemers mee op een tour door Hart van Zuid. Aan de hand van de Place Exploration & Sense Making Tool werd er met een andere blik naar het gebied gekeken.

Tijdens de borrel waar de partners van de citymarketing organisatie aanwezig waren werd er stil gestaan bij de Rotterdamse zomer en kondigde directeur Wilbert Lek formeel zijn vertrek aan. Uiteraard werd er ook volop genetwerkt en werden de plannen voor het najaar met elkaar gedeeld. Op het evenement was er catering van lokale restaurants aanwezig zoals van Vietnamees restaurant Meme.

Wil je zelf ook een evenement of workshop organiseren in het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam? Stuur Programma Manager Iris Kerst (iris.kerst@inholland.nl) een berichtje.

25 oktober 2023