Paint your City

Paint your City

Op woensdag 5 juni 2024 organiseerde onze afstudeerstudent Noa Mol een succesvol side-event tijdens de Urban Future beurs. Het evenement, genaamd Paint Your City, vond plaats op de Gooilandssingel bij Zuidplein en trok meer dan 70 enthousiaste deelnemers die hun visie op de stad en buurt van de toekomst schilderden.

Dit creatieve evenement, dat deel uitmaakt van Noa’s afstudeeropdracht in het Urban Tourism & Leisure Lab Rotterdam, werd zeer positief ontvangen door zowel de bewoners van Rotterdam Zuid als de bezoekers van de Urban Future beurs in Rotterdam Ahoy.

Aan picknicktafels deelden de deelnemers hun visie op de toekomst van de stad door middel van kunst. Onder begeleiding van een kunstenaar gaven zij op canvassen antwoord op de vraag: “Hoe ziet jouw stad van de toekomst eruit?

Noa Mol, student Tourism Management, kijkt tevreden terug op het evenement: “Het was echt super! Onwijs veel positieve reacties ook.” Gezien het succes van deze middag wordt er, samen met de partijen in Hart van Zuid Rotterdam, gekeken naar de mogelijkheden voor een vervolg.

Bekijk de aftermovie gemaakt door Martens Multimedia hieronder.

19 juni 2024