Lector Ko Koens host sessie tijdens European Tourism Forum 2021 15 nov '21 - 17 nov '21

Lector Ko Koens host sessie tijdens European Tourism Forum 2021

Jaarlijks organiseert de Europese Commissie de ‘European SME Week’. Tijdens deze week, die dit keer zowel online als in Slovenië plaatsvindt, worden verschillende evenementen gehost. Twee belangrijke evenementen zijn de ‘SME Assembly’ en het ‘European Tourism Forum 2021’.

SME Assembly

De SME Assembly zal plaatsvinden tussen 15 en 17 november en wordt gezien als het evenement voor mkb’ers in Europa. De bijeenkomst zal bestaan uit een combinatie van panels en interviews op hoog niveau, rondetafelgesprekken met deskundigen, interactieve workshops, informatieve masterclasses en innovatieve netwerkmogelijkheden om een antwoord te helpen vinden op de moeilijke vragen waarmee onze gemeenschap na de COVID wordt geconfronteerd.

European Tourism Forum 2021

Aan het 20e European Tourism Forum wordt deelgenomen door autoriteiten van de EU-landen die verantwoordelijk zijn voor toerisme, vertegenwoordigers van de toeristische sector en bestemmingen, internationale toeristische organisaties en EU-instellingen. Zij zullen doeltreffende manieren bespreken om de groene en digitale overgang van het EU-toerisme te ondersteunen. Het forum biedt belanghebbenden in de toeristische sector ook de gelegenheid om hun beste praktijken en toezeggingen te delen om de dubbele overgang te ondersteunen en een veerkrachtiger ecosysteem op te bouwen.

Lector New Urban Tourism, Ko Koens is moderator van een van de sessies die tijdens het forum zal paatsvinden, namelijk: ‘Making the transition happen – setting targets and accounting for progress’ en zal tijdens de European SME Week inzichten met experts vanuit heel Europa.

11 november 2021