Ko Koens host sessie op SIA-congres 25 nov '21 - 25 nov '21

Ko Koens host sessie op SIA-congres

Op 25 november wordt het SIA-congres live vanuit Beeld en Geluid in Hilversum gehost. Het belooft weer een dag te worden vol inspirerende sessies en ontmoetingen waarin alles draait om praktijkgericht onderzoek. Je kunt je nog inschrijven om het congres online te volgen.

Het SIA-congres is dé ontmoetingsplek voor alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Ruim 500 mensen komen bij elkaar om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te volgen en te discussiëren over praktijkgericht onderzoek.

Lector New Urban Tourism bij Hogeschool Inholland en senior onderzoeker bij Breda University of Applied Sciences Ko Koens vertelt over zijn ervaringen en inzichten en gaat in gesprek met collega’s en de deelnemers over de waarde van praktijkgericht onderzoek in Europa.

12 november 2021