Multicultural Dinch 22 April

Multicultural Dinch 22 April

De studenten van het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam hebben de afgelopen tijd bijgedragen aan het organiseren van evenementen die zorgen voor een spetterende Koningsdag op Rotterdam Zuid! Hieronder lees je meer over Dinch

Beste King/Queen,

U bent aanstaande zaterdag 22 april van harte uitgenodigd voor onze multiculturele Dinch in het Oekraïens huis. Deze Dinch staat in het teken van verbinding en de introductie van Koningsdag 2023. Wij beginnen die dag met een workshop om Oekraïense Borsch en dumplings te maken in het huis van de wijk. Vervolgens is de inloop in het Oekraïens huis en gaat de Kings & Queens multicultural Dinch van start aan de hand van een speech, wij hopen dat u erbij kan zijn!

Workshop:        12.00-14.00       Huis van de wijk

Inloop Dinch:    14:30-15:00       Oekraïens huis

Dinch:                 15:00-17:00      Oekraïens huis

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de Dinch. Heeft u ook interesse in de workshop/cooking class? Gezellig! Ook hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via onderstaande link. Neemt u kinderen mee? Meld deze ook aan via onderstaande link, dan houden wij hier rekening mee!

https://eventix.shop/sn7meakb

19 april 2023