Vreewijk viert

Vreewijk viert

De studenten van het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam hebben de afgelopen tijd bijgedragen aan het organiseren van evenementen die zorgen voor een spetterende Koningsdag op Rotterdam Zuid! Hieronder lees je meer over Vreewijk Viert

Een koningsdags evenement waarbij verbinding tussen de mensen en de wijk centraal staat.

Wij hebben besloten om een evenement te organiseren in Vreewijk. Dit gaat een soort koningsspelen zijn met een fotobooth, actieve quiz, eten en drinken en de aanwezigheid van maatschappelijke partners (Opzomermee, Feyenoord foundation, stichting trefpun etc). Het doel is om een gezellige middag te organiseren waarbij Vreewijkers met een trots en goed gevoel naar huis gaan en waarbij de maatschappelijke partners van meerwaarde zijn voor de bewoners. Het evenement vindt plaats op woensdag 26 april 2023 van 14:00-16:30!

19 april 2023