Studiodag 13 oktober

Studiodag 13 oktober

Status

Lopend

Team

Vi Le & Laura Arnedo Berbegal

Status

Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam & Hart van Zuid

Op 13 oktober organiseerden de studenten van het Urban Leisure and Tourism Lab hun eerste Studiodag. Veel belanghebbenden woonden dit evenement bij om verschillende projecten te zien.

Om 12.00 uur startte de groep Synergy met de voorbereidingen voor deze dag. De groepsleden organiseerden de tafels, decoreerden de hele zaal en kochten wat snacks en een prijs voor de winnaars. Om 14:00 uur, terwijl de belanghebbenden kwamen, besloten ze om monopoliegeld aan hen uit te geven, zodat ze konden investeren in de ideeën die ze het leukst vonden.

Om 14:15 uur begonnen de stakeholders rond de tafels te bewegen en te luisteren naar de ideeën van de studenten. Studenten voerden gesprekken en belanghebbenden gaven feedback.

Om 16:00 uur was de Studiodag afgelopen en de winnaar met het meeste geld was Tijd Voor Zuid. Voor vertrek hadden studenten en docenten een kleine meeting over het evenement en wat zij van de Studiodag vonden.

SYNERGIE
Dit is de eerste groep die de Studiodag organiseerden. Ze proberen een verbinding te vinden tussen de lokale bevolking en de nieuwe milieuverandering die in de buurt plaatsvindt.

Ze wilden meer inzicht krijgen in wat belanghebbenden vinden van de renovaties en feedback krijgen voor hun eigen ideeën die de lokale bevolking kunnen helpen zich meer verbonden te voelen.