Iris Kerst

Iris Kerst

Programma Manager Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam

3 vragen aan Iris…

Wat doe je als Programma Manager?

“Ik regel alle zaken die nodig zijn om het stadslab op te zetten en verder te professionaliseren. Ik brengt partijen samen, draag bij aan het meerjarenplan, houd me bezig met deze website en organiseer de kick-offs van studentenprojecten. Ook onderzoek ik hoe en waar de eerste fysieke locatie van het lab moet worden opgezet.”

Wat is je lievelingsplek in Rotterdam en omgeving?

“Ik heb meerdere plekken in de stad waar ik mij heel fijn voel. Zo vind ik het heerlijk om in de zomer op een bankje bij De Hef een boek te lezen, een rondje te lopen op het Eiland van Brienenoord, maar ook de drukte op te zoeken in het centrum. Ik ben graag op plekken die de diversiteit van de stad laten zien, zoals Rotterdam-West. Je vindt er de singels met historische panden, maar ook rauwe street-art.”

Wat zijn je dromen voor het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam?

“Ik hoop dat we met veel partners en studenten gaan samenwerken. Dat we met elkaar interessante vraagstukken op het gebied van toerisme en leisure gaan oppakken en zo samen de stad nog mooier maken. Op korte termijn hoop ik een mooie plek te vinden op Rotterdam-Zuid waar de eerste fysieke locatie van het lab kan worden geopend.”

Terug naar het overzicht