Status

In voorbereiding

Team

Studenten: Jill Baumgart, Marscha van der Klaauw, Sofie Bauer, Fenna van Oevelen en Denise de Bruijn

Binnen ons Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam krijgen studenten de optie om via extra opdrachten te werken aan hun persoonlijke leerdoelen! Zo werken toppers Jill BaumgartFenna van OevelenMarscha van der KlaauwSofie Bauer en Denise de Bruijn achter de schermen keihard aan de ZieZuid Awards!

ZieZuid zet zich in voor een (nog) beter, leuker en mooier Rotterdam Zuid. Dit doen ze omdat het imago van Zuid nog steeds een poetsbeurt kan gebruiken zodat meer mensen de pracht en kracht van Zuid zien en voelen. De organisatie is in 2015 opgericht door Woonstad Rotterdam en in de beginjaren werd voornamelijk de focus gelegd op het zichtbaar maken van bijzondere plekken op Zuid. Denk bijvoorbeeld aan Landhuis de Oliphant.

ZieZuid is een sociaal-economisch zakelijk netwerk. Het netwerk laat op allerlei manieren zien wat Zuid zo bruisend en bijzonder maakt. ZieZuid zorgt voor de bevordering van nieuwe samenwerkingen tussen haar leden. ZieZuid genereert o.a. PR via haar netwerk en zet zich in om bestaande initiatieven te steunen. Daarnaast organiseren ze diverse netwerkevents voor grote en kleine ondernemers, het maatschappelijke middenveld, onderwijs, de culturele sector en de overheid. Zo ook de ZieZuid Awards.

ZieZuid Awards

De ZieZuid Awards zijn er om de bewoners, burgers of bazen, instellingen of scholen, stichtingen of ondernemingen, organisaties of verenigingen die het leven in Rotterdam-Zuid een beetje leuker, gezelliger, gezonder of mooier weten te maken in het zonnetje te zetten. Op donderdag 13 januari 2022 zal de eerste editie van dit evenement plaatsvinden in Theater Zuidplein en reiken we Awards uit aan de meest unieke initiatieven!

Ken jij iemand die jij in het zonnetje wil zetten, omdat hij/ of zij iets unieks bijdraagt aan Rotterdam Zuid? Geef hem/ haar dan nu op via deze link.